Ontspannen met een wellness reis

Wellness reizen voor singles. Wellness reizen worden ook wel ontspannings reizen of relax vakanties genoemd. Op deze pagina vind je een groot aanbod wellness reizen, ayurveda reizen, wellness hotels en resorts. Voor een fantastische wellness vakantie. Zowel wellness reizen binnen Europa, bijvoorbeeld in Spanje, Italië, Portugal of Griekenland, als buiten Europa.

puur en kuur single wellness banner

Denk aan wellness bestemmingen zoals Sri Lanka, Thailand, Indonesië en India. Je kunt voor langer duur een wellness vakantie boeken maar ook voor een wellness weekend gaan. Ook voor een wellness weekend in België, Nederland, Duitsland of Luxemburg. Wellness reizen zijn ideaal voor singles (vrijgezellen). Uit onderzoek blijkt dat de meeste deelnemers die zich inschrijven voor een wellness reis alleenstaand zijn. Met name de groep 40, 45, 50, 55 en 60 plussers boekt graag een georganiseerde wellness vakantie.


wellness tijdens vriendinnenweekend

Spa Dreams

Wellness vakanties Spa Dreams, ook voor alleenstaanden. Via Spa Dreams kan je een wellness vakantie, ayurveda vakantie, yoga retreat of kuur vakantie boeken. Met speciale singlereizen voor alleenstaanden. Ook voor singles van 40, 45, 50, 55, en 60+.

Met honderden bestemmingen binnen en buiten Europa. Ook voor een kuur- of wellness vakantie met massages en wellness behandelingen in Sri Lanka, Indonesië, Thailand of ander land in Azië. Wellness reizen met een uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding. Ideaal als single wellness reis.


Wellness hotel boeken

Wellness hotel? Je kunt een georganiseerde welness reis met arrangement boeken maar ook zelf je wellness weekend of vakantie samenstellen. Boek bijvoorbeeld een arrangement in een wellness hotel met zwembad beautycentrum en spa en geniet van beauty en wellness. Er zijn ook wellness arrangementen voor singles. Met een eenpersoons kamer zonder toeslag.


Huur bijvoorbeeld een hotel met jacuzzi en geniet van het ontbijtbuffet en de roomservice. Een hotel met jacuzzi aan zee is ook genieten! Overzicht wellness hotels<

Veganistisch eten tijdens je single vakantie

Als je veganistisch wilt eten tijdens je single vakantie dan is dat bij Spa Dreams en Puur en Kuur mogelijk. Veganistisch eten is eten zonder dierlijke producten of ingrediënten. Het is wel belangrijk als je bij het reserveren van je single reis aangeeft dat je veganist bent zodat de keuken van het wellness of ander hotel rekening met je dieetwensen kan houden. Voor de heerlijkste veganistische recepten thuis kan je deze gebuiken.

yoga vakantie samen

Last minute sauna boeken

Naar de sauna als single? Een sauna bezoek of last minute weekendje met sauna is eenvoudig te realiseren. Als je een goedkope wellness vakantie of weekend in België of Nederland wilt boeken, is het misschien een idee om een last minute wellness hotel in combinatie met een last minute sauna te boeken. Via Spa Online boek je een sauna met korting tot 50 %. Zie hier de sauna aanbiedingen. Je kunt natuurlijk ook een huisje met sauna huren.  Een huisje met hottub en sauna is helemaal geweldig.