Wandelen met singles, leuk weekend!

Single en op zoek naar een leuke wandelvakantie?? Wandelen met singles is leuk, boek een single wandelweekend. Of een single wandelvakantie.

Als je single bent en van wandelen houdt, is het deelnemen aan een wandelweekend voor singles iets voor jou. Gezellig en actief bezig zijn, leuke en sportieve singles ontmoeten. Je kunt via deze website een wandelweekend boeken in bijvoorbeeld Nederland, de Ardennen, Frankrijk of Italië.


Een single wandelweekend duurt meestal 2 a 3 dagen maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een wandelvakantie te boeken van 7, 8,9 of 14 dagen. De wandelweekenden voor alleenstaanden zijn geschikt voor singles die van wandelen en sportieve activiteiten houden en het gezellig vinden om met een groep op pad te gaan.

shoestring single reizen banner

En omdat wandelen voor alle leeftijden is, kan iedereen met een redelijke conditie en goede wandelschoenen op pad. Kijk nu welke ( groeps ) wandeling jij met andere singles zou willen maken. Je vindt hier de leukste single wandelvakanties. Kijk ook eens naar single wandel reizen in Madeira. Voor een wandelvakantie Portugal met andere vrijgezellen.


Wandel weekenden, voor singles van alle leeftijden

Wandelweekenden voor singles  Wandelen is gezond en een sport/activiteit die geschikt is voor mensen van alle leeftijden. Dat weerspiegelt zich ook in de samenstelling van de single wandelweekenden. Hier vind je alleenstaanden van alle leeftijden, 30 of 40 plussers, 50 of 55 plussers en senioren.

wandelweekend wandelvakantie

Omdat een wandelweekend ook bedoeld is om gemakkelijk nieuwe contacten te maken met "leeftijdsgenoten" worden de single reizen en wandelweekenden meestal ingedeeld in leeftijdsgroepen. Zo worden en single wandelweekenden georganiseerd voor 40 tot 50 jarigen, 30 plussers en 55 plussers. Je kunt deelnemen aan een wandelweekend voor singles als je een redelijk tot goede wandelconditie hebt, een vrijgezel bent tussen de 19 en 75 en zin hebt om met gelijkgestemden te wandelen, lachen, converseren en samen te zijn. Je kunt een als single een wandelweekend voor singles in Nederland of België boeken maar je kunt bijvoorbeeld ook deelnemen aan een wandelweekend voor singles in Duitsland, Frankrijk, Portugal of Italië.

snp wandelvakanties banner

Wandelvakantie singles

Als je alles wilt weten over wandelvakanties, eventueel in combinatie met een fietsvakantie, bekijk dan eens de website wandelvakantie-overzicht.nl. Hier zijn de belangrijkste wandel reisorganisaties op een rij gezet met een speciaal wandelprogramma voor singles. Single wandelvakanties zijn ontzettend gezellig. De wandelroutes die uitgezet zijn bieden je de mogelijkheid veel van het landschap en natuur onderweg te zien en tegelijkertijd veel andere singles te leren kennen.


Wandelvakantie met je hond boeken?

Indien je een korte wandelvakantie met je hond wilt boeken, bijvoorbeeld 2 of 3 dagen, zou je een hotel met hond in een wandelgebied kunnen boeken en van daaruit lange wandelingen met je huisdier maken. Voor een wandelvakantie met hond van bijvoorbeeld 8 of 15 dagen, is een verblijf in een huisje met hond aan te raden. En dan bij voorkeur een vakantiehuis met hond en omheinde tuin.


Goede wandelschoenen en lekker zittende kleding het halve werk

Wie regelmatig wandelt weet hoe belangrijk het is om meerdere, goede wandelschoenen te hebben. De wandelschoenen van tegenwoordig worden ingedeeld in klasses. Categorie 1 is de lichtste wandelschoen en bedoeld voor mensen die af en toe wandelen. Als je vaker wandelt of deel gaat nemen aan een wandel weekend, heb je een goede en betere wandelschoen nodig, bij voorkeur van categorie ( klasse ) 3.

wandelvakantie voor singles

Goede en goedkope wandelschoenen vind je op diverse wandel expert websites.nl Dit geldt voor zowel heren schoenen als dames wandelschoenen. Daarnaast kan je op deze website ook wandelkleding en outdoor kleding kopen. Waterdichte schoenen en kleding kunnen het verschil maken als een wandelweekend onverwachts een "nat weekend" wordt. Veel plezier met het zoeken en boeken van een wandelweekend voor alleenstaanden dat op jouw lijf geschreven is.


Wandelen in Zeeland

Als je mee gaat doen aan een wandelweekend in Zeeland, kan je overnachten in een vakantiehuisje aan de kust. Bij heerlijkehuisjes.nl boek je een leuk en goedkoop vakantiehuisje in Zeeland.