Leuke vakanties voor vrijgezellen

Vakantie voor vrijgezellen.Ben je vrijgezel, wil je een vakantie boeken maar heb je geen zin om alleen op vakantie te gaan?? Alleen op vakantie gaan, hoeft niet. Er is een groot aanbod vrijgezellen vakanties.  We hebben op deze pagina veel leuke vakantietips en suggesties voor je.

Suggesties voor vrijgezellen die van een rustige vakantie houden, bijvoorbeeld een wandelvakantie of vakantie in de natuur. Maar ook leuke tips en ideeën voor die vrijgezellen die van actie of avontuur houden. Boek bijvoorbeeld een safarisreis, wintersport vakantie of outdoor vakantie. Er zijn honderden mogelijkheden om als vrijgezel een vakantie te kunnen boeken en toch niet alleen op reis te gaan. We geven hieronder een aantal concrete voorbeelden.


Als vrijgezel een avontuurlijke rondreis boeken

Als vrijgezel een avontuurlijke rondreis boeken met andere vrijgezellen? Als je het fijn vindt om als vrijgezel in het gezelschap van andere mensen te zijn en als je van avontuur, verre reizen en cultuur houdt, is de beste tips om je aan te sluiten bij een georganiseerde rondreis.

selfie rondreis singles

Boek bijvoorbeeld een rondreis naar Australië, Zuid-Afrika, Nepal. India of Thailand en maak kennis met andere culturen, je medereisgenoten, andere manieren van leven. Ook interessant als je als vrouw een vrouw zoekt.


Bij een georganiseerde rondreis wordt alles voor je geregeld. Je hoeft alleen maar te genieten. Het gezelschap dat deel neemt aan een rondreis is meestal een mix van mannen en vrouwen, vrijgezellen en stelletjes, oud en jong door elkaar. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer waar veel ruimte is voor plezier en ontspanning. Je hebt ook rondreizen en groepsreizen die alleen bedoeld zijn voor vrijgezellen ( singles ) lees hieronder verder over vrijgezellen vakanties. Rondreizen kunnen ook avontuurlijke reizen zoal safarireizen zijn.

natuurlijkreizen singles

Specifieke vakanties voor vrijgezellen

Welke vrijgezellen vakantie ga jij boeken? Je hebt ook specifieke groepsreizen en rondreizen voor vrijgezellen.  Dit noem je ook wel single vakanties. Aan deze georganiseerde reizen kunnen alleen vrijgezellen deelnemen. Echtparen zijn hier dus niet welkom.

single reizen zonvakantie

Als je deel wilt nemen aan een dergelijke vrijgezellen vakantie, kan je je het beste opgeven bij een gespecialiseerde single reisorganisatie zoals Estivant, Cirkel Reizen of One2gethertravel.nl. Zij hebben veel ervaring met vrijgezellen vakanties en hebben het grote voordeel dat ze groepsreizen of rondreizen kunnen samenstellen op basis van leeftijdsgroepen.


Je hebt bijvoorbeeld vrijgezellen vakanties voor singles in de leeftijdsgroep van 20 tot 30 jaar, 25 tot 40 jaar en 30 tot 55 jaar. Iedere reisorganisaties stelt daarbij zijn eigen leeftijdsgroepen vast. Je kunt allerlei types single reizen bij deze groepsreis organisaties boeken, denk aan een zeilvakantie, outdoor vakantie, wintersport vakantie, wandelvakantie, safarireis, strandvakantie, yoga vakantie, wellness vakantie en veel meer. Aan jou de leukste vrijgezellen vakantie uit te zoeken.


Op wintersport

Als vrijgezel een wintersport vakantie met andere vrijgezellen boeken. Als je vrijgezel bent, niet alleen op stap wilt en van wintersport houdt, is het wellicht een idee om je op te geven voor een wintersport groepsvakantie. Hierbij kan je kiezen uit een wintersport groepsreis voor vrijgezellen of je opgeven voor een wintersport reis waar iedereen aan deel kan nemen.

singelreizen wintersport

Populaire wintersportbestemmingen zijn Oostenrijk ( Tirol, Salzburgerland ), Duitsland ( Sauerland ),Frankrijk en Zwitserland.  Er zijn ook specifieke wintersport groepsreizen voor jongeren. Of je nu deel neemt aan een vrijgezellen wintersport vakantie, jongeren reis of "algemene wintersport groepsreis". De mogelijkheden zijn legio en voor iedere leeftijdsgroep.


Als vrijgezel valt er op vakantie gebied veel te kiezen, ook als je met andere vrijgezellen op reis wilt. Boek nu een wintersport vakantie voor alleenstaanden Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland of Japan.  Ook voor een wintersport single weekend met andere sportieve alleenstaanden.

single wintersport reizen