Groot aanbod singlereizen voor singles in leeftijd 30 tot 45 jaar

Ben je single in de leeftijd van 30 tot 45 jaar en ben je op zoek naar een leuke singlereis rondreis of citytrip? Dan hebben we goed nieuws voor je want op deze reiswebsite voor alleenstaanden vind je een groot en uniek aanbod singlereizen voor singles in de leeftijd van 30 tot en met 45 jaar.

Of je nu 30, 35, 40 of 45 bent, je vindt hier jouw ideale singlevakantie. Zowel singlereizen 35, 40, 45+ binnen Europa als verre reizen en rondreizen in Azië, Amerika, Afrika, Australië, Nieuw Zeeland en andere werelddelen. Nieuwe vrienden maken, nieuwe steden, landen en culturen ontdekken. Heerlijk relaxen, het hoort bij een singlereis met leeftijdsgenoten en gelijkgestemden.


Kijk nu welke interessante singlereizen voor 30, 35, 40 en 45 plussers er beschikbaar zijn en boek vandaag nog de singlevakantie van je leven. Ook voor een leuk singleweekend met leeftijdsgenoten, bijvoorbeeld een leuk wandelweekend in de Ardennen of Nederland.

wijnproeverij single reis

Sawadee, verre reizen voor singles 30-45 jaar

Sawadee, avontuurlijke reizen singles 30-45, 50 en 60+. Bij Sawadee vind je een zeer breed pakket singlereizen, ook verre single vakanties voor singles in de leeftijdsgroep 30-45 jaar. Maar ook avontuurlijke reizen voor singles in de leeftijdsgroep 20 tot 35 jaar of 45 tot 60 jaar. De singlereizen van Sawadee onderscheiden zich van andere single vakanties door de wijze waarop ze opgezet zijn. Kleine groepen, goede en betrokken reisleiders, gericht op singles die graag ook een eigen inbreng willen hebben en fantastische bestemmingen. Ook fair trade en duurzaam gericht.


Bestemmingen van de single rondreizen van Sawadee zijn onder ander Indonesië inclusief Java, Bali en Lombok, Nepal, Peru, Birma, Nepal, Zuid-Afrika en Costa Rica. Binnen Europa zijn er bestemmingen zoals Andalusië ( Spanje ) en Albanië. Voor wie als single een indrukwekkende verre rondreis zoekt, vindt zijn of haar single vakantie zeker bij Sawadee.

sawadee single groepsreizen

singles fietsvakantie

Andere reisorganisaties die singlereizen 30 tot 45 jaar organiseren

Behalve de 2 genoemde organisaties zijn er nog diverse andere organisaties die singlevakanties voor alleenstaanden organiseren. Alleen op reis gaan, is echt niet nodig. Hier vind je meer singlereis specialisten


Citytrips

Weekendje weg als single?? Je aansluiten bij een single groepsreis of op eigen gelegenheid een citytrip boeken? Citytrips zijn bij uitstek geschikt voor een weekend je weg. Hier vind je georganiseerde citytrips, ook inclusief arrangement. Er worden regelmatig voor alleenstaanden georganiseerde citytrips gehouden, met name ook voor 30 tot 45 jarigen en 50 en 55 plussers. Citytrips

TUI single groepsreizen