Vind hier jouw ideale single vakantie

Een single vakantie is een ander woord voor single reis. Oftewel reizen, vakanties voor singles. En meestal bedoelen we dan single vakantie groepsreizen. Met gemiddeld een 12 tot 22 deelnemers. Met meestal ongeveer een gelijk percentage vrouwen en mannen.

De leukste single vakanties

Single vakantie? Zie de mogelijkheden bij TUI single reizen. Jaarlijks gaan er duizenden singles alleen of met een groep op vakantie. Single vakanties zijn in. Op deze website vind je de leukste single vakanties. Ook voor groepen. Bijvoorbeeld single vakanties in Nederland, De Ardennen, Portugal, Griekenland, Spanje of Italië. Of single vakanties naar verre bestemmingen zoals India, Nepal, Sri Lanka, China, Costa Rica, Zuid-Afrika of Japan.


samen eten

VillaVibes, single vakanties voor Hoger Opgeleiden

VillaVibis is dé specialist als het om single vakanties Hoger Opgeleiden gaat. Ook voor een single weekend Nederland. Met relaxte dagen om met elkaar kennis te maken. Voor een super leuke single vakantie.


TUI single vakanties

Eén van de single vakantie specialisten is TUI. Ook voor een korte single vakantie Nederland of België. TUI is in feite de opvolger van Kras Single Reizen. Helaas is Kras Reizen als zelfstandige reisorganisatie gestopt maar de TUI single reizen hebben grotendeels het gat gedicht welke Kras single reizen heeft achtergelaten. Ook voor een single weekend in Nederland of België.


Natuurlijk Reizen, omdat het ook anders kan.

Natuurlijk Reizen is ook gespecialiseerd in singles reizen maar vindt dat het anders kan. Meer natuurlijke reizen en avontuurlijke en duurzame bestemmingen. Wellicht voel jij je meer thuis bij het aanbod single groepsreizen van Natuurlijk Reizen.


wandelvakantie voor singles

Verre en avontuurlijke rondreizen voor singles

Een single vakantie als verre rondreis boeken? dat kan onder andere via ANWB single reizen en Sawadee.
Hier vind je informatie over deze rondreizen voor singles.


Estivant single vakanties

Estivant is dé specialist in single vakanties voor vrijgezellen vanaf ongeveer 25 jaar. Dus ook single vakanties voor jongeren en jongvolwassenen. Estivant is vooral gespecialiseerd in single groepsvakanties binnen Europa. Maar je kunt er ook een single vakantie Kaapverdië boeken bijvoorbeeld.


waterfietsen op een meer

Welk type single vakantie groepsreis zoek jij?

Welk type single vakantie je ook zoekt en naar welk vakantieland, je vindt de leukste single vakanties hier. Ook leuke vakanties voor eenoudergezinnen, zowel alleenstaande papa’s als mama’s.  Kijk nu binnen het aanbod single vakanties welke jou het leukst lijkt en boek een ontspannen en spannende vakantie.

Overzicht single vakanties en reizen


varen met vrienden

Wintersport single vakantie

Een wintersport single vakantie boek je bij bijvoorbeeld Villavibes, Estivant en TUI Single Reizen. Deze reisorganisaties zijn gespecialiseerd in single wintersport groepsreizen. Hier vind je het complete aanbod wintersport reizen voor singles.


single wintersport reizen

Christelijke single vakanties

Als je single, 50 plus bent en Christen, is een Christelijke single vakantie van Goed Idee Reizen wellicht wat voor jou. Goed Idee Reizen is dé specialist in Christelijke single vakanties en met name 50 plussers gaan graag met deze reisorganisatie op pad. Welk type single vakantie je ook wilt boeken, je kunt met Goed Idee Reizen alle vakanties op, van wandelvakanties tot cruises, van bijbelreizen tot avontuurlijke reizen.


Kijk nu binnen het aanbod Christelijke single vakanties van Goed Idee Reizen welke vakantie jou het meeste aanspreekt. Een leuke vakantie met andere christenen is dichterbij dan je denkt. Kijk ook eens naar het aanbod christelijke vakantieparken.

single reizen zonvakantie

Het geheim van leuke single vakanties

Wat is nu het geheim van een leuke single vakantie?  Heel simpel, op de eerste plaats boek een single vakantie met reisgenoten van je eigen leeftijd. Ten tweede, kies een single reis die je echt leuk vindt en geef liever wat meer geld uit voor een echt leuke vakantie dan een “uitgeklede single reis”.

TUI single groepsreizen

Belangrijker is misschien wel dat je niet al te hoge verwachtingen hebt ten aanzien van nieuwe vriendschappen en eventueel een relatie. Dan kan het alleen maar meevallen! En tenslotte, boek een single vakantie bij een single reis specialist, die weten hoe ze single vakanties leuk kunnen maken.