Groot aanbod single rondreizen

Single rondreizen zijn single groepsreizen waarbij er in een bepaald land rondgereisd wordt. Je hebt single rondreizen binnen en buiten Europa, bijvoorbeeld single reizen voor groepen in Azië, Afrika en Antartica. Single rondreizen zijn in de regel verre reizen.

Groepsrondreizen met een minimale duur van 1 week en maximale duur van 4 weken. De rondreizen zijn er voor singles van alle leeftijden, ook voor jongvolwassenen en senioren. Op deze website vind je het grootste aanbod georganiseerde single rondreizen en bij gerenommeerde reisorganisaties zoals Djoser, Sawadee of Koning Aap.


Alle deze single rondreizen zijn groepsreizen en online te boeken. Populaire bestemmingen zijn onder meer India, Sri Lanka, Mexico, Indonesië, Thailand, Costa Rica en Madagascar.  Maar ook single groeps rondreizen binnen Europa zijn gewild, bijvoorbeeld die in Italië en Griekenland. Veel plezier bij zoeken van de leukste rondreizen voor singles.

shoestring single reizen banner

Verre single rondreizen van Shoestring

Vind hier de single reizen van Shoestring.

Shoestring heeft zich de laatste jaren steeds meer toegelegd op single reizen en verre single groeps rondreizen. Hierdoor hebben ze een groot aanbod single rondreizen met gegarandeerd vertrek. Denk hierbij aan single rondreizen naar Costa Rica, China, Zuid-Afrika, Indonesië, India, Nepal, Cuba, Brazilië, Maleisië, Vietnam en vele andere bestemmingen. Maar je kunt bij Shoestring ook een rondreis boeken naar Zuid-Amerika, bijvoorbeeld naar Peru. Of je nu een 10 daagse rondreis wilt boeken of 4 weken erop uit wilt, bij Shoestring kan je kiezen uit vele lange en korte rondreizen.


De single rondreizen van Shoestring worden door haar reizigers zéér hoog gewaardeerd. Dat komt niet alleen omdat Shoestring veel ervaring heeft opgebouwd met rondreizen voor alleenstaanden maar vooral ook haar reizigers een ongelooflijk mooie vakantie wil bieden. Bij Shoestring ga je duurzaam op reis.

wijnproeverij single reis

Shoestring voelt zich als duurzame reisorganisatie mede verantwoordelijk voor onze aarde en vult dat op een duurzame wijze in als het om rondreizen gaat. Niet alleen heeft Shoestring een actief milieuprogramma, verantwoord reizen en rekening houden met de locale bevolking, de natuur en aarde zijn belangrijk voor deze single reisspecialist. Bij Shoestring krijg je, nadat je een single rondreis hebt geboekt, toegang tot een digitaal dossier en veel informatie over de groepsreis en de deelnemers. Zo vertaalt duurzaamheid en betrokkenheid zich op vele manieren. Kijk nu binnen het aanbod verre single rondreizen van Shoestring welke single rondreis jouw voorkeur heeft.


Totaal overzicht singlereizen

Als je een compleet overzicht wilt hebben van alle single reisorganisaties en singlereizen, biedt de startpagina singlereizen uitkomst.  Hier vind je de meest uitgebreide informatie over singlereizen, groepreizen voor singles, wellness reizen voor alleenstaanden, verre reizen en wintersport groepsreizen.  Maar ook als je een reismaatje zoekt of in contact wilt komen met singles in jouw regio is deze startpagina interessant. Met altijd een actueel aanbod single groepsreizen.


single reizen wandeling in het bos

Single rondreizen binnen Europa

Diverse reisorganisaties organiseren single rondreizen binnen Europa. Dit zijn onder andere Estivant, Cirkel Reizen, One2gethertravel.nl en andere single reisorganisaties.
Op onze website single reizen naar leeftijdsgroep hebben wij een overzicht gemaakt van reisorganisaties die single reizen en single rondreizen binnen Europa organiseren. Zo kan je per leeftijdsgroep zien waar jij het beste je single rondreis kunt boeken.

Hier vind je de single reisorganisaties met single rondreizen per leeftijdsgroep