Single reizen voor 50 en 55 plussers

Single reizen voor alleenstaanden van 50 en 55 plus. De groep alleenstaanden van 50 en 55 plus is de grootste groep alleenstaanden van Vlaanderen. Indien u tot deze groep behoort en zin heeft om een groepsreis met andere alleenstaanden te boeken, zijn er vele mogelijkheden. Zowel voor single reizen 50 en 55 plus binnen Europa als naar verre bestemmingen zoals Thailand, Canada, Australië, India of Costa Rica. Zie ook het aanbod van Tui Single Reizen.

Met een groot aanbod single reizen voor 50 en 55 plussers met kerstmis en oud en nieuw. En voor de sportieve 50 en 55 plussers.  Ook als alleenstaande van 50, 55 jaar of ouder kan je een sportieve 50 + singlereis boeken. Denk aan een single ski vakantie in Oostenrijk, een single wandelweekend in de Ardennen of een zeilvakantie in Kroatië. Alleen reizen is leuk, deel uitmaken van en single vakantie voor 50 en 55 plussers is nog veel gezelliger.


Op deze pagina vindt u een uitgebreid overzicht single reizen voor 50, 55 en 60 plussers. Het betreft hier single groepsreizen welke u online ( vanachter uw pc ) kunt boeken.  Ook singlereizen 50, 55+ die door Christelijke reisorganisaties georganiseerd worden.

nieuwe vrienden single groepsreis

VillaVibes, single vakanties voor Hoger Opgeleiden


Goed Idee Reizen, reizen voor christelijke 50 en 55 plussers.

Op zoek naar een single reis georganiseerd door een Christelijke reisorganisatie? Goed Idee Reizen is één van de belangrijkste Christelijke reisorganisaties op het gebied van vakanties en reizen voor singles van 50 en 55+. christenen.  Bij Goed Idee Reizen spreekt met van singlereizen voor alleengaanden. Deze Christelijke reisorganisatie Goed Idee organiseert onder andere compleet verzorgde busreizen , vliegreizen, stedentrips naar bestemmingen zoals Israël, Toscane, Bodrum ( Turkije ), Griekenland en Kroatië. Ook binnen Nederland en België worden 50 en 55 plus single reizen door Goed Idee Reizen georganiseerd. Gezellige single reizen voor de moderne reiziger van nu.


Estivant, single reizen 50 tot 65 jaar

Estivant is met name gespecialiseerd in actieve single reizen voor 50 en 55 plussers. Actief betekent bijvoorbeeld gezamenlijk wandelen of fietsen.  Bij Estivant staat een ongedwongen sfeer en gezelligheid voorop. Met de nodige privacy en begeleiding tijdens haar single groepsreizen.


Indien u 50 of 55 plusser bent en een actieve single reis binnen Europa wilt boeken, is Estivant ook uw favoriete reisorganisatie. Alleen op vakantie gaan is leuk maar kan eenzaam zijn.   Bij een 50 of 55 plus groepsvakantie van Estivant heeft u altijd aangenaam gezelschap en leuke activiteiten. Je boekt een single reis van Estivant  onder andere via de site single-reis.com

natuurlijkreizen singles

single reizen zonvakantie

Effeweg, verzorgde busreizen voor singles 50 plus

Effeweg, de leukste single reizen voor 50 en 55 plussers. Indien u 50 of 55 plusser bent en een deel wilt nemen aan een georganiseerde busreis, is de reisorganisatie Effeweg.nl uit Nederland wellicht ook voor u een uitkomst. Effeweg biedt georganiseerde single busreizen, zoals stedentrips, cruises en kerstreizen voor singles van 50, 55 jaar en ouder.  De busreizen zijn compleet, inclusief verblijf in een goed hotel en excursies. En als single betaalt je bij Effeweg.nl meestal geen toeslag voor een een persoons kamer.


single weekend villavibes

De 50 en 55 plus bus single reizen van Effeweg worden gekenmerkt door veel gezelligheid, een uitstekende organisatie en een lage prijs. Veelal gaat het om georganiseerde stedentrips. Effeweg staat bekend om haar goedkope singlereizen voor 50, 55 en 60 plussers.