Single reizen voor 50 en 55 plussers

Single reizen voor alleenstaanden van 50 en 55 plus.

De groep alleenstaanden van 50 en 55 plus is de grootste groep alleenstaanden van Vlaanderen. Indien u tot deze groep behoort en zin heeft om een groepsreis met andere alleenstaanden te boeken, zijn er vele mogelijkheden. Zowel voor single reizen 50 en 55 plus binnen Europa als naar verre bestemmingen zoals Thailand, Canada, Australië, India of Costa Rica.

Met een groot aanbod single reizen voor 50 en 55 plussers met kerstmis en oud en nieuw. En voor de sportieve 50 en 55 plussers.  Ook als alleenstaande van 50, 55 jaat of ouder kan je een sportieve 50 + singlereis boeken. Denk aan een single ski vakantie in Oostenrijk, een single wandelweekend in de Ardennen of een zeilvakantie in Kroatië. Alleen reizen is leuk, deel uitmaken van en single vakantie voor 50 en 55 plussers is nog veel gezelliger.


VijftigPlusDating.nl
Op deze pagina vindt u een uitgebreid overzicht single reizen voor 50, 55 en 60 plussers. Het betreft hier single groepsreizen welke u online ( vanachter uw pc ) kunt boeken.  Ook singlereizen 50, 55+ die door Christelijke reisorganisaties georganiseerd worden.Estivant, single reizen 50 tot 65 jaar


Estivant.nl

Estivant is met name gespecialiseerd in actieve single reizen voor 50 en 55 plussers. Actief betekent bijvoorbeeld gezamenlijk wandelen of fietsen.  Bij Estivant staat een ongedwongen sfeer en gezelligheid voorop. Met de nodige privacy en begeleiding tijdens haar single groepsreizen.

Indien u 50 of 55 plusser bent en een actieve single reis binnen Europa wilt boeken, is Estivant ook uw favoriete reisorganisatie.

Kras, meeste single reizen voor 50, 55 en 60 plus


Kras Reizen, van de ANWB, heeft een groot aanbod single reizen voor 50 en 55 plussers in haar mooie vakantie pakket. Of u nu een single reis 50, 55+ wilt boeken binnen Spanje, Frankrijk, Portugal of Italië of de voorkeur geeft aan een reis met een verre bestemming, bijvoorbeeld in Azië, u vindt u 50+ singlereis bij Kras.

Ook voor single wintersport reizen 50, 55+  en actieve reizen zoals wandel vakanties voor vrijgezellen.

Daarnaast heeft Kras Reizen een groot aanbod citytrips voor singles.  Zo zijn er bijvoorbeeld stedentrips 50 en 55 plus naar Milaan, Kopenhagen, Rome, Lissabon. Stockholm en Valencia.  Gezellige single citytrips en compleet georganiseerd.  Als u deelneemt aan een citytrip voor alleenstaanden van Kras Reizen wordt u ingedeel bij de leeftijdsgroep die het beste bij u past.  Als u bijvoorbeeld 45 jaar bent, wordt u ingedeeld bij een singlereis voor 40 tot 55 jaar, bent u 50 voor singles 50 tot 65 jaar. 
Bij Kras Reizen vindt u het hele jaar door een interessant aanbod last minute singlereizen.  Voor als u op het laatste moment besluit om u in te schrijven voor een georganiseerde single reis.

Effeweg, verzorgde busreizen voor singles 50 plus

Effeweg, de leukste single reizen voor 50 en 55 plussers.Effeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer!


Indien u 50 of 55 plusser bent en een deel wilt nemen aan een georganiseerde busreis, is de reisorganisatie Effeweg.nl uit Nederland wellicht ook voor u een uitkomst. Effeweg biedt georganiseerde single busreizen, zoals stedentrips, cruises en kerstreizen voor singles van 50, 55 jaar en ouder.  De busreizen zijn compleet, inclusief verblijf in een goed hotel en excursies. En als single betaalt je bij Effeweg.nl meestal geen toeslag voor een een persoons kamer.
De 50 en 55 plus bus single reizen van Effeweg worden gekenmerkt door veel gezelligheid, een uitstekende organisatie en een lage prijs. Veelal gaat het om georganiseerde stedentrips. Effeweg staat bekend om haar goedkope singlereizen voor 50, 55 en 60 plussers.

Goed Idee Reizen, reizen voor christelijke 50 en 55 plussers.

Op zoek naar een single reis georganiseerd door een Christelijke reisorganisatie?

Goed Idee Reizen is één van de belangrijkste Christelijke reisorganisaties op het gebied van vakanties en reizen voor singles van 50 en 55+. christenen.  Bij Goed Idee Reizen spreekt met van singlereizen voor alleengaanden. Deze Christelijke reisorganisatie Goed Idee organiseert onder andere compleet verzorgde busreizen , vliegreizen, stedentrips naar bestemmingen zoals Israël, Toscane, Bodrum ( Turkije ), Griekenland en Kroatië. Ook binnen Nederland en België worden 50 en 55 plus single reizen door Goed Idee Reizen georganiseerd. Gezellige single reizen voor de moderne reiziger van nu.