Vind hier de mooiste reizen voor singles. Zoals singles reizen hoger opgeleiden, Villavibes of Crusj.

Villavibes Groepsreizen Culinair Banner

Voor hoger opgeleide singles

Villavibes, is de reisorganisatie voor hoger opgeleide singles. Met wintersport single groepsreizen die gezellig en betaalbaar zijn. Kijk nu naar hun aanbod. Deze singles reizen zijn in de regel “snel uitverkocht”.


vrijgezellen vakanties groep op het strand

De mooiste reizen voor singles

Reizen voor singles zijn er in alle soorten. Op deze pagina vind je een overzicht van reisorganisaties die de leukste reizen voor singles organiseren. Hieronder ook organisaties die voor 100 % gespecialiseerd zijn in reizen voor singles, zowel verre reizen, rondreizen, groepsreizen als reizen dichter bij huis. De meeste georganiseerde reizen voor singles duren 10 tot 24 dagen. Het is echter ook goed mogelijk om bijvoorbeeld een weekendje op stap te gaan met andere singles, een midweek of andere korte periode.


Er zijn ook reizen voor singles in de leeftijdsgroep 45, 50, 55 en 60 plus. Je vindt altijd een single reis die voldoet aan jouw wensen. Ook wintersport reizen voor singles.


Verre reizen voor singles

Verre single reis maken? Als je als single een verre reis wilt maken met andere singles dan heb je keuze genoeg. Er zijn een aantal gerenommeerde reisorganisaties die verre reizen voor singles organiseren waar jij je voor kunt inschrijven. Denk bijvoorbeeld aan verre reizen voor singles naar Japan, Vietnam, India, Costa Rica, Zuid-Afrika, Nepal of Australië, in principe zijn aan alle verre bestemmingen, ook in Afrika, Zuid-Amerika, of Antarctica, ook vakanties voor singles gekoppeld.


De 2 reisorganisaties die zich met hun verre reizen specifiek op singles richten zijn Sawadee en Shoestring. Deze reisorganisaties staan ook voor duurzaamheid en het duurzame reizen vertaalt zich ook in de reizen voor singles. Denk hierbij aan het vervoer, het overnachten, het eten bij regionale restaurants of bij de mensen thuis. Via de links hieronder krijg je een overzicht van de verre reizen voor singles van Shoestring en Sawadee.

wandelvakantie voor singles

Kijk nu of je bij Sawadee of Shoestring jouw ideale en verre single groepsreis kunt vinden.


Amorgos, zeilreizen voor singles

Van een heel andere orde zijn de zeilreizen voor singles van Amorgos en Crusj. Zeilen is avontuurlijk en spannend tegelijk. Bij Amorgos en Crusj kan je deelnemen aan zeilvakanties in bijvoorbeeld Griekenland, Kroatië, Italië en de Cariben. Omdat Amorgos ook een zeilschool is, kan je er ook (beter) leren zeilen. Een ontspannende zeilreis bij Amorgos voor singles en niet singles. Reizen ( zeilen ) voor avontuurlijke singles.


zeilvakantie

Wandel en fietsreizen voor singles

Actieve reizen voor singles, wandelen of fietsen. Veel singles die op reis gaan, kiezen voor een wandel- of fietsvakantie of een gecombineerde wandel en fietsvakantie. Er zijn een aantal organisaties welke zich hebben gespecialiseerd in wandel en fietsreizen voor singles. Je vindt de informatie over deze organisaties en hun specifieke reisprogramma voor singles op de onderstaande 2 links. Ook voor een wandelweekend met andere alleenstaanden.


single reizen wandeling in het bos

Estivant, verrassende reizen voor singles met totaalbeleving

Estivant, veel ervaring bij het samenstellen van reizen voor singles. Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van ontspannende en verrassende vakanties voor singles, kan gerust gezegd worden dat Estivant veel ervaring heeft met reizen samenstellen voor singles Ze schrijven op hun website dat Estivant reizen erzorgt met een totaalbelevenis. Originele bestemmingen, een prettige sfeer en oog voor detail, dat is war de reizen voor singles van Estivant uniek maakt. Tel daarbij op de gastvrijheid van de reisleiding en de optelsom is snel gemaakt. Het is, volgens veel singles, fijn om met Estivant op vakantie te gaan.


Estivant is gespecialiseerd in reizen voor singles met gelijkgestemde groepen. Je kunt er je zomervakantie boeken maar ook je wintersport vakantie, stedentrip of strandvakantie. Voor alleenstaande ouders met kids zijn er speciale single vakanties waarbij niet alleen de ouder maar ook de kids in de watten gelegd worden. Bij Estivant kunnen alle singles en in alle leeftijdsgroepen een single vakantie boeken dus ook jongeren en 50 plussers en senioren. Bekijk nu de verrassende single reizen van Estivant.


Cirkel Vakanties, gespecialiseerd in groeps reizen voor singles

Reizen voor singles boek je bij de specialist in single groepsreizen: Cirkel. Als je zeker wilt weten dat je een reis boekt bij een echte single reis specialist dan zit je bij Cirkel Vakanties goed. Zij zijn 100 % gespecialiseerd in (groeps) reizen en rondreizen voor singles. Zelf schrijven ze op hun website dat ze groepsreizen voor singles organiseren waarbij de individuele vrijheid voorop staat. Bij Circle hebben ze een zeer divers aanbod reizen voor singles, denk hierbij aan strand vakanties, wintersportvakanties, verre reizen naar bijvoorbeeld Cuba, Costa Rica, Sri Lanka of Thailand en reizen voor singles dicht bij huis.


Denk hierbij aan België, Spanje, Italië of Kroatië. Als je met andere singles wilt reizen, is het belangrijk dat je een groep uitkiest die past bij je eigen leeftijd. Bij de reizen voor singles van Cirkel Vakanties stelt men groepen samen met de leeftijden 20 tot 35 jaar, 25 tot 45 jaar en 35 tot 55 jaar. Het is normaal gesproken altijd een combinatie van mannen en vrouwen. Daarnaast is er een groepsreis singles 45 +. Kortom, je kunt bij Cirkel

surfen op het strand

Vakanties en reizen voor singles uitkiezen die binnen jouw interesses vallen en je opgeven voor een groep waaraan andere singles van ongeveer je eigen leeftijd deelnemen. Kijk nu naar het mooie reisprogramma singles reizen van Cirkel Vakanties.


Een ouder vakanties

Een ouder vakanties zijn single vakanties voor alleenstaande ouders met kids. Ze wijken op een aantal punten af van singlevakanties. Zo gaan er kinderen mee op de vakanties en gaat het in de regel om relatief jonge mensen. Laten we zeggen singles ( gescheiden ) in de leeftijdscategorie van 25+, 30+ tot 45+. Omdat de kinderen bij de een ouder vakanties niet ouder mogen zijn dan 18 jaar, zijn er geen 55+ers of 60+ ers in deze groepsvakanties voor alleenstaande ouders te vinden. Op de website www.een-ouder-vakantie.nl vind je alles over eenouder vakanties en de reisorganisaties die deze vakanties organiseren. Ook vind je er last minute vakanties en wintersportvakanties.