Estivant, de specialist in leuke groepsreizen singles

Voor een geheel verzorgde single reis met gelijkgestemden

Daarom je single reis boeken bij Estivant

Estivant is één van de bekendste en grootste reisorganisaties op het gebied van single groepsreizen. Je kunt bij Estivant een single groepsreis voor de zomervakantie, herfstvakantie en voorjaarsvakantie boeken maar ook met Estivant op wintersportreis ( skivakantie Oostenrijk ) gaan. Vind hier single wintersport reizen met Estivant:    single wintersport


In welke landen heeft Estivant aanbod?

Populaire vakantielanden voor de single groepsreizen van Estivant zijn Oostenrijk ( zomervakantie en wintersport ), Spanje, Frankrijk, Italië, België, Italië, Zweden, Frankrijk en andere leuke landen. Voor die singles die een verre en avontuurlijke reis willen maken, Estivant organiseert ook een fantastische groepsreis voor singles naar Curacao. Dit is een 9 daagse single groepsreis met een complete eilandtour Curacao. Singlereizen zijn nog leuker bij Estivant singlereizen. Kijk nu welke single groepsreis jouw interesse heeft en boek de reis van je leven!

zeilvakantie

Waarom een single groepsreis bij Estivant boeken?

Er zijn veel redenen om je single vakantie bij Estivant te boeken, We zetten de belangrijkste redenen graag voor je in een overzicht:

  • Estivant heeft vele jaren ervaring in het organiseren van single ( groeps ) reizen.
  • Je kunt bij Estivant ook korte reizen boeken, bijvoorbeeld een citytrip singles
  • Ook actieve single groepsreizen, o.a. wandelen, fietsen, zeilen en wintersport
  • De meeste reizen van Estivant hebben een vaste vertrekdatum en gaan gegarandeerd door
  • Ook rondreizen, bijvoorbeeld Curacao.
  • De single groepsreizen van Estivant zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen
  • De singlereizen Estivant hebben een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding


Hotel met wellness

Als je van wellness houdt, zit je bij Estivant single reizen ook goed.  Bij een aantal single reizen overnacht je in een hotel met welness en kan je gratis van de wellness faciliteiten, bijvoorbeeld sauna en zwembad, gebruik maken. Dat geeft een extra dimensie aan je single groepsreis bij Estivant.

Wellness behandeling

1 ouder vakanties van Estivant

Ook single ouders kunnen een ontspannende vakantie bij Estivant boeken. Estivant is niet alleen gespecialiseerd in single reizen voor groepen maar ook in 1 ouder vakanties. Hierbij is het ook mogelijk om een 1 ouder vakantie in Zeeland te boeken, bijvoorbeeld een kampeervakantie in Zeeland of Friesland.
Je vindt hier alles over de 1 ouder vakanties van Estivant en andere organisaties die single reizen voor alleenstaande ouders en  “hun kroost” organiseren.