Detox vakantie, ook voor singles

Steeds meer mensen werken aan hun gezondheid. Fitness, yoga, detox en wellness vakanties en groepsreizen zijn razend populair, ook voor singles. Op deze pagina informatie over detox vakanties en groepsreizen singles. Ook in het kader van een afvalvakantie.
Detox betekent afvallen , het lichaam reinigen, bijvoorbeeld door een sapkuur of detox kuur. Maar ook door veel kruidenthee en water te drinken, het eten van rawfood en vegan food, ontslak, reinig je je lichaam.

Alle informatie over detox vakanties vind je op de website detox vakanties
In de zoekbox boven kan je detox vakanties en groepsreizen zoeken, ook voor singles.

Veel deelnemers aan detox groepsreizen zijn singles

Uit onderzoek en ervaring blijkt dat het vooral singles zijn die aan wellness- en gezondheidgroepsreizen deelnemen. Dat geldt ook voor detox vakanties en single reizen.
Als je in het kader van een groepsreis een detox vakantie boekt, ben je dus in het gezelschap van veel alleenstaanden en alleengaanden.

Detox vakanties binnen en buiten Europa

Als je in het kader van een groepsreis of individuele reis een detox vakantie wilt boeken, kan je deelnemen aan een reis of vakantie binnen of buiten Europa. Binnen Europa zijn met name landen als Nederland, Italië, Spanje, Portugal en Griekenland polulair.  Buiten Europa zijn dan met name India, Sri Lanka, Nepal en Indonesië. Al deze gezondheids- en wellness reizen en groepsreizen zijn ook geschikt voor singles ( alleenstaande reizen ) en alleengaanden.

Meer energie met een detox kuur

Een detox kuur betekent het lichaam ontslakken, het lichaam reinigen. Je krijgt er meer energie van. Een detox vakantie, ook een afval groepsreis voor singles, is een perfecte manier om af te vallen, met gelijkgestemden te werken aan je gezondheid en energie.