Voedingssupplementen tijdens je vakantie

Het belang van voedingssupplementen.

Als je als single op vakantie gaat, schiet een goede maaltijd er wel eens bij in. Een reden om voedingssupplementen mee op reis te nemen. Naast voedingssupplementen zijn er meer zaken die aandacht verdienen zoals een goede zonnebrandcreme, pleisters of warme kleding. Hieronder wat informatie over voedingssupplementen en aanverwante zaken die tijdens een single reis of groepsreis zin hebben.

Multivitaminen en mineralen.

Multivitaminen zijn een combinatie van de belangrijkste vitaminen en mineralen. Denk aan vitamine B12, B6, D3, vitamine C, IJzer, zink en magnesium. Als je tijdens je vakantie veel aan beweging of sport doet, helpt met name magenesium bij het voorkomen van vermoeidheid.  Vitamine B12 is extra belangrijk voor vegetariërs, veganisten, 50 plussers en sporters.

Goede zonnebrandcreme.

Naast voedingssupplementen zijn ander zaken van belang, denk aan een goede zonnebrandcreme die ook watervast is. Zeker bij een strandvakantie of vakantie aan zee, is een goede zonnebrandcreme met hoge beschermingsfactor van groot belang.

De Juiste kleding meenemen tijdens je vakantie.

Beschermende en warme kleding is, afhankelijk van je vakantie bestemming, ook belangrijk.  Stem de kleding die je mee neemt af op je bestemming.  Bezoek je een warm en nat land denk dan ook aan bescherming tegen muggen en andere insecten.  Een klamboe, muggenspray en insectenafwerend middel, kunnen je veel ellende en jeuk besparen.  Overigens met de juiste voedingssupplementen zul je minder snel ziek worden tijdens je single reis, groepreis of rondreis.  Dat geldt ook voor een single wintersport vakantie.