Single weekend boeken

Een weekend op stap met singles.

Wie single is en behoefte heeft een weekend erop uit te gaan, kan natuurlijk een hotel boeken en zelf wat van het weekend maken maar ook een groepsweekend boeken. Want, laten we eerlijk zijn, jezelf een weekendje vermaken, gaat prima, maar prettig gezelschap om je heen, kan ook ontzettend leuk zijn. Het boeken van een single weekend biedt dan uitkomst. Een single weekend is in feite een korte single vakantie.

Wat is een single weekend?

Een single weekend is een weekend of lang weekend waarbij je met andere vrijgezellen leuke dingen gaat dien.  Zo een vrijgezellen weekend kan allerlei vormen hebben. Boek bijvoorbeeld een single wandelweekend, zeilweekend, stedentrip, fietsweekend of wintersport weekend.  Allemaal andere vormen van groeps weekenden met singles. Wel type weekend bij jou past, is natuurlijk volledig afhankelijk van wat jij echt leuk vindt en het budget wat je ervoor beschikbaar hebt.

Een single wintersport weekend in Duitsland of Oostenrijk bijvoorbeeld, zal veel duurder zijn dan een single wandelweekend op de Veluwe.

Waar kan je een single weekend boeken?

Er zijn verschillende reisorganisaties die zich hebben gespecialiseerd in single reizen. Eén van die reisorganisaties is Kras Reizen, met meer dan 100 single reizen en weekend in het aanbod, één van de bekendste single reis specialisten. 

Boek via Kras Reizen bijvoorbeeld een single en wandelweekend in Zuid-Limburg of op de heide.  Of ga lekker zeilen met andere vrijgezellen. Een hele leuke activiteit voor mensen die van zeilen houden. 

Een single weekend is een groepsweekend.

Voor alle duidelijkheid. Single weekend zoals door Kras Reizen of Singlereizen georganiseerd, zijn groepsreizen.  Zo een groep bestaat meestal uit maximaal 18 a 22 personen en er wordt gestreefd naar een gelijke verhouding vrouwen en mannen.  Daarnaast stellen reisorganisaties zoals Kras Reizen bij voorkeur groepen samen die van elkaars leeftijd zijn. Dat laatste verhoogt de gezelligheid en communiceren met leeftijdsgenoten, is in de regel wat éénvoudiger dan als er grote verschillen in leeftijd zijn. 

Hier vind je informatie over Kras Reizen en single weekenden