Single weekend, andere vrijgezellen ontmoeten

Single weekend

Informatie over leuke single weekenden! Goed nieuws! Villavibes, de single reisorganisatie voor hoger opgeleide singles, organiseert het hele jaar door single weekenden. Het gaat hier niet om dating weekenden maar méér om de sfeer te proeven van single reizen hoger opgeleiden en VillaVibes.

Voor een ongedwongen single weekend in België ( Ardennen ) en Nederland. Het leuke van deze weekenden voor vrijgezellen is dat een en ander ongedwongen is en je in principe iedere maand wel iets leuks te doen is. Ook borrels voor singles om met elkaar, Villavibes en de single reizen organisatoren kennis te maken. In principe zijn deze single weekenden bedoeld voor hoger opgeleide singles maar het gaat er natuurlijk om dat je met gelijkgestemden bent.


samen eten

single weekend villavibes

Leuke singles leren kennen.

Natuurlijk is een dergelijk weekend geen dating weekend maar je ontmoet er wel leuke singles. Omdat er bij zowel de single vakanties als single weekenden van Villavibes groepen worden samengesteld van mannen en vrouwen en daar een goed evenwicht in zit, zijn de uitjes een prima manier om andere gezellige vrijgezellen te ontmoeten. En.. je kunt ook op all inclusive basis boeken wat zo een uitje, weekend of vakantie tot een verwen vakantie maakt.

Dating site hoger opgeleiden vinden?

Indien je een hoger opgeleide single bent en op zoek bent naar een serieuze relatie, kan jij je het beste inschrijven bij één van de datingsites voor hoger opgeleiden. Dat staat natuurlijk helemaal los van deelname aan een alleenstaanden reis.


single weekend villavibes