Single Reis Italië

Single reis naar Italië

Een rijke geschiedenis, cultuur op iedere hoek, prachtige natuur en perfect eten. Naar Italië op vakantie is niet voor niets zo ontzettend populair. Dit wonderschone land zorgt gegarandeerd voor een fantastisch avontuur. En als je via deze pagina een reis boekt, dan beleef je dat avontuur ook nog eens samen met een groep singles. Ideaal als je vrijgezel bent en niet alleen op vakantie wilt.

Van stad tot natuur

Voor cultuur ga je uiteraard naar Rome, of naar het mooie Florence. De musea en kerken van Italië hangen vol met de mooiste meesterwerken. Je vindt er originele werken van Botticelli, da Vinci, Michelangelo en vele meer. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een rustige vakantie. Aan de kust, of in de mooie natuur van Toscane. Bezoek af en toe een van de mooie pittoreske dorpjes, en geniet van lekker en bourgondisch eten. Voor de echte shopaholics is Italië natuurlijk ook een super bestemming. Veel van de grootste modehuizen komen uit Italië en een mooie handtas of een paar echte Italiaanse schoenen zijn dan ook een perfect souvenir.


single reizen 30 tot 45 jaar

Budget vliegen en parkeren

Veel van de single reizen worden gemaakt met het vliegtuig. Dit is natuurlijk niet altijd even goedkoop. Gelukkig kun je hier eenvoudig een single reis boeken voor een mooie prijs, maar zelf kun je ook zorgen dat de reiskosten zo laag mogelijk blijven. Bijvoorbeeld door van te voren een parkeerplaats te reserveren. Zoek op parkeren Charleroi Airport om goedkoop bij Brussel te parkeren of kijk bij parkeren Eindhoven Airport als de reis vanuit Nederland vertrekt. Zo weet je in elk geval zeker dat je niet te veel parkeergeld hoeft te betalen en kun je zorgeloos gaan genieten van je single reis naar Italië!