Last minute singlereizen met korting

Last minute singlereizen met kortingTags: groepswandelvakantie, wandelvakantie singles, last minute singlereizen

Last minute singlereis boeken?


Een single reis boeken voor juli, augustus of september??

Op zoek naar een betaalbare groepsreis of individuele reis??

Het is nu het moment om in actie te komen. Als je nu een last minute singlereis voor juli of augustus 2017 boekt of misschien zelfs al voor september, krijg je een last minute korting op bepaalde reizen die kan oplopen tot meer dan 100 euro. Met name die singles reizen die aanvangen tussen nu en 2 weken, worden vaak als echte last minute, dus met korting aangeboden.   Kijk eens bij het aanbod last minute single reizen van Estivant, Cirkel Reizen, Kras en andere organisaties.

Je vindt die last minute singlereizen hier.


Houd je van wandelen, gezelligheid en ben je single?


Als je van wandelen houdt en single bent, is het misschien wel een heel goed idee om je op te geven voor een wandel single groepsreis.

Deze wandelreizen hebben een actief en sportief karakter maar zijn ook heel gezellig.  Je kunt je opgeven voor een 7 daagse of 8 daagse single wandelvakantie maar er zijn ook groepswandel reizen met een duur van 3, 4 of zels 5 weken.  Bijvoorbeeld een wandelvakantie voor singles naar Australië, Nieuw Zeeland of Indonesië.

Kijk nu welke wandelreizen jij het leukste vindt.Geplaatst door: Webmaster op maandag 17 juli 2017Geen reactiesPlaats een reactie

Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie