Fox single reizen, groot aanbod verre reizen voor alleenstaanden

Maar liefst 45 verre single reizen bij Fox Reizen.

Fox Reizen, is tegenwoordig volledig opgenomen in ANWB Reizen in Nederland, is groot in verre en avontuurlijke single reizen.

Met maar liefst 45 single reizen met bestemmingen zoals Zuid-Afrika, Botswana, Cuba, Costa Rica en Ecuador, is het smullen geblazen als je alleenstaand bent en een verre groepsreis met andere singles wilt maken. Voor een verre singlereis van bijvoorbeeld 8, 16, 18, 20, 21, 22 of 24 dagen. Op deze blog meer bijzonderheden over de verre en avontuurlijke single reizen van Fox/ANWB reizen.


Verre single reizen van Fox, voor alleenstaanden die een avontuur willen beleven.

De alleenstaande reizen van Fox zijn avontuurlijke reizen. Beleef het avontuur van je leven in Thailand of Cambodja, ga naar de Inca’s in Peru of boek een 16 daagse single reis naar China. Bij Fox single reizen valt er heel veel te beleven. of je nu een vrijgezel bent van 30 of 55, de alleenstaande reizen voor Fox zijn er voor singles van alle leeftijden. Ook als je een single bent van 60 plus mag je nog genieten van een verre single groepsreis. Bij Fox single reizen zijn de groepsreizen tot in de puntjes verzorgd, met Nederlands of Engels sprekende reisleiding!


Boek nu een van de Fox single reizen 2019.

Het is nu december 2018 en nu dus tijd om na te denken over je vakantie in 2019. Je kunt bij Fox kiezen uit 45 avontuurlijke single groepsreizen in 2019 dus keuze genoeg.  Wordt het voor 2019 een single reis Thailand, China, Moskou, Java, Bali of blijf je binnen de grenzen van Europa?? Aan jou de keuze waar jij je alleenstaande groepsreis 2019 boekt.


single reizen wandeling in het bos

Fox, Single groepsreis 2019 New York.

Zou je New York eens uitgebreid willen bezoeken?? Neem dan deel aan een van de Fox single reizen 2019 met als bestemming New York. Deze 9 daagse single groepsreizen New York zijn ideaal voor de avonturier die van stedentrips houdt. Je bezoekt ook Washington en de Niagara Watervallen. Een combinatie van stedentrip en natuurvakantie. Voor singles die van cultuur en avontuur houden.