Detox vakantie 2018

Waarom een detox vakantie boeken?

Detoxen is iets wat veel na kerstmis en de zomer vakantie gedaan wordt. In deze perode snoepen, eten en drinken we meestal te veel en te vet en ons lichaam raakt "dicht geslibt". Detoxen helpt om ons lichaam weer te reinigen en tevens om verantwoord af te slanken.  Een detox vakantie biedt verschillende voordelen. Puur en Kuur biedt een groot aanbod detox vakantie aan voor singles en alleenreizenden.  Misschien wordt het tijd om je detox vakantie 2018 te boeken?

Meer over Puur en Kuur.

Puur en Kuur is een wellness- en gezondheids reisorganisatie met een groot aanbod reizen voor singles.  Je kunt bij Puur en Kuur yoga vakanties, wellness vakanties en detox vakanties boeken.  Maar ze hebben bijvoorbeeld ook anti stress programma’s en reizen om te kunnen stoppen met roken.  Bijna al deze reizen zijn single friendly. 

Boek nu je detox single vakantie 2018.

Het is nu, december 2017, tijd om je detox vakantie 2018 te boeken.  Boek bijvoorbeeld een detox vakantie of weekend Spanje, Italië of Portugal. Of blijf detoxen in ons eigen mooie land. Je kunt ook een detox single vakantie 2018 in Nederland boeken.