Blog

zondag 24 december 2017
Datingsites België
Tags: betaalde datingsite, dating tips, gratis datingsite, vergelijken, Datingsites België
Welke datingsites in België zijn de beste?

Als je single bent en in België woont en op zoek gaat naar een levenspartner, maatje of nieuwe vrienden, is de kans groot dat je je in wilt schrijven bij één of meer datingsites.
Maar welke datingsite past het beste bij jou en is zo een site wel betrouwbaar?  Vind je er wel gelijkgestemde vrijgezellen en uitgebreide profielen en is de site toegankelijk?? 
Passen de singles die zich daar ingeschreven hebben wel bij jou of moet je op zoek gaan naar een specifieke datingsite in België. Bijvoorbeeld een datingsite voor singles, hoger opgeleiden of 50 plussers?? Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.  Daarom geven we op de website dating tips, allerlei tips, suggesties en adviezen over datingsites en daten in het algemeen. 

Een gratis of betaalde datingsite nemen?

Er zijn een paar datingsites met singles in België die helemaal gratis zijn maar voor de meeste "gratis datingsites" geldt dat zodra je een uigebreid profiel wilt bekijken of je een berichtje wilt sturen naar iemand je toch moet gaan betalen.  In die zin kan je net zo goed een betaalde datingsite in België nemen. Veel belangrijker is of jouw doelgroep er zit, niet alleen qua interesses en opleidingsniveau maar vooral ook qua leeftijden. Als jij in Vlaanderen woont en je bent bijvoorbeeld 30 jaar dan heb je weining aan vrijgezellen van 50 tot 60 in België of Nederland.

Een aantal dating tips.

Als je voor de eerste keer gaat daten en je in gaat schrijven op een datingsite, gaat er waarschijnlijk een nieuwe wereld voor je open. Je moet voor jezelf een profiel aanmaken, een foto plaatsen en aangeven wie je zoekt. Deze tips over daten helpen je de beginnersfouten te voorkomen.

Daten is vallen en opstaan.

Daten is iets wat je met vallen en opstaan moet leren en daarnaast moet je uitkijken voor bedriegers met een nepprofiel.  Je bent gewaarschuwd. Bovenal wensen we je veel datingplezier. 
Hier kan je een aantal datingsites in België en Nederland met elkaar vergelijken.
Geplaatst door: Webmaster op 17:41
Geen reacties
vrijdag 1 december 2017
Detox vakantie 2018
Tags: puur en kuur, single friendly, detox vakantie 2018
Waarom een detox vakantie boeken?

Detoxen is iets wat veel na kerstmis en de zomer vakantie gedaan wordt. In deze perode snoepen, eten en drinken we meestal te veel en te vet en ons lichaam raakt "dicht geslibt". Detoxen helpt om ons lichaam weer te reinigen en tevens om verantwoord af te slanken.  Een detox vakantie biedt verschillende voordelen. Puur en Kuur biedt een groot aanbod detox vakantie aan voor singles en alleenreizenden.  Misschien wordt het tijd om je detox vakantie 2018 te boeken?

Meer over Puur en Kuur.

Puur en Kuur is een wellness- en gezondheids reisorganisatie met een groot aanbod reizen voor singles.  Je kunt bij Puur en Kuur yoga vakanties, wellness vakanties en detox vakanties boeken.  Maar ze hebben bijvoorbeeld ook anti stress programma's en reizen om te kunnen stoppen met roken.  Bijna al deze reizen zijn single friendly. 

Boek nu je detox single vakantie 2018.

Het is nu, december 2017, tijd om je detox vakantie 2018 te boeken.  Boek bijvoorbeeld een detox vakantie of weekend Spanje, Italië of Portugal. Of blijf detoxen in ons eigen mooie land. Je kunt ook een detox single vakantie 2018 in Nederland boeken.
Geplaatst door: Webmaster op 11:36
Geen reacties
dinsdag 7 november 2017
Voedingssupplementen tijdens je vakantie
Tags: mineralen, multivitaminen, single reis, voedingssupplementen
Het belang van voedingssupplementen.

Als je als single op vakantie gaat, schiet een goede maaltijd er wel eens bij in. Een reden om voedingssupplementen mee op reis te nemen. Naast voedingssupplementen zijn er meer zaken die aandacht verdienen zoals een goede zonnebrandcreme, pleisters of warme kleding. Hieronder wat informatie over voedingssupplementen en aanverwante zaken die tijdens een single reis of groepsreis zin hebben.

Multivitaminen en mineralen.

Multivitaminen zijn een combinatie van de belangrijkste vitaminen en mineralen. Denk aan vitamine B12, B6, D3, vitamine C, IJzer, zink en magnesium. Als je tijdens je vakantie veel aan beweging of sport doet, helpt met name magenesium bij het voorkomen van vermoeidheid.  Vitamine B12 is extra belangrijk voor vegetariërs, veganisten, 50 plussers en sporters.

Goede zonnebrandcreme.

Naast voedingssupplementen zijn ander zaken van belang, denk aan een goede zonnebrandcreme die ook watervast is. Zeker bij een strandvakantie of vakantie aan zee, is een goede zonnebrandcreme met hoge beschermingsfactor van groot belang.

De Juiste kleding meenemen tijdens je vakantie.

Beschermende en warme kleding is, afhankelijk van je vakantie bestemming, ook belangrijk.  Stem de kleding die je mee neemt af op je bestemming.  Bezoek je een warm en nat land denk dan ook aan bescherming tegen muggen en andere insecten.  Een klamboe, muggenspray en insectenafwerend middel, kunnen je veel ellende en jeuk besparen.  Overigens met de juiste voedingssupplementen zul je minder snel ziek worden tijdens je single reis, groepreis of rondreis.  Dat geldt ook voor een single wintersport vakantie.
Geplaatst door: Webmaster op 07:53
Geen reacties
vrijdag 6 oktober 2017
Alleenstaanden startpagina
Tags: dating, single reizen, singles, wandelweekenden, websites alleenstaanden
Websites voor alleenstaanden,

Singles worden ook wel alleenstaanden genoemd.
Voor alleenstaanden zijn er veel websites ontwikkeld met informatie over reizen, gezondheidsproducten, afslankproducten, wellness reizen en dating sites voor alleenstaanden.

Informatieve websites alleenstaanden in één overzicht.

Op de startpagina alleenstaanden vind je veel websites die gericht zijn op alleenstaanden in één overzicht. Van de beste datingsites tot single reizen.  Voor wellness reizen voor alleenstaanden tot verwen producten.  Anno 2017 is de markt voor alleenstaanden groter dan ooit. Het is dan ook geen straf om single te zijn.

Kom in contact met ander singles.

Als je in contact wilt komen met andere alleenstaanden, zijn er vele mogelijkheden. van single feesten, wandelweekenden tot compleet verzorgde reizen.  De toekomst is aan jou.
Geplaatst door: Webmaster op 10:12
Geen reacties
vrijdag 15 september 2017
Single weekend boeken
Tags: groepsweekend, Kras Reizen, single reizen, single weekend
Een weekend op stap met singles.

Wie single is en behoefte heeft een weekend erop uit te gaan, kan natuurlijk een hotel boeken en zelf wat van het weekend maken maar ook een groepsweekend boeken. Want, laten we eerlijk zijn, jezelf een weekendje vermaken, gaat prima, maar prettig gezelschap om je heen, kan ook ontzettend leuk zijn. Het boeken van een single weekend biedt dan uitkomst. Een single weekend is in feite een korte single vakantie.

Wat is een single weekend?

Een single weekend is een weekend of lang weekend waarbij je met andere vrijgezellen leuke dingen gaat dien.  Zo een vrijgezellen weekend kan allerlei vormen hebben. Boek bijvoorbeeld een single wandelweekend, zeilweekend, stedentrip, fietsweekend of wintersport weekend.  Allemaal andere vormen van groeps weekenden met singles. Wel type weekend bij jou past, is natuurlijk volledig afhankelijk van wat jij echt leuk vindt en het budget wat je ervoor beschikbaar hebt.
Een single wintersport weekend in Duitsland of Oostenrijk bijvoorbeeld, zal veel duurder zijn dan een single wandelweekend op de Veluwe.

Waar kan je een single weekend boeken?

Er zijn verschillende reisorganisaties die zich hebben gespecialiseerd in single reizen. Eén van die reisorganisaties is Kras Reizen, met meer dan 100 single reizen en weekend in het aanbod, één van de bekendste single reis specialisten. 
Boek via Kras Reizen bijvoorbeeld een single en wandelweekend in Zuid-Limburg of op de heide.  Of ga lekker zeilen met andere vrijgezellen. Een hele leuke activiteit voor mensen die van zeilen houden. 

Een single weekend is een groepsweekend.

Voor alle duidelijkheid. Single weekend zoals door Kras Reizen of Singlereizen georganiseerd, zijn groepsreizen.  Zo een groep bestaat meestal uit maximaal 18 a 22 personen en er wordt gestreefd naar een gelijke verhouding vrouwen en mannen.  Daarnaast stellen reisorganisaties zoals Kras Reizen bij voorkeur groepen samen die van elkaars leeftijd zijn. Dat laatste verhoogt de gezelligheid en communiceren met leeftijdsgenoten, is in de regel wat éénvoudiger dan als er grote verschillen in leeftijd zijn. 

Hier vind je informatie over Kras Reizen en single weekendenGeplaatst door: Webmaster op 07:56
Geen reacties
dinsdag 15 augustus 2017
Als single op vakantie gaan
Tags: alleen op vakantie, mogelijkheden singlereis, single vakantie
Hoe kun je als single het beste op vakantie gaan?

Als single sta je waarschijnlijk niet direct te popelen om op vakantie te gaan. Je hebt immers niemand om mee weg te gaan en dat doet jou er waarschijnlijk toe besluiten om maar niet op vakantie te gaan. Wanneer je iemand bent die graag mag reizen en op vakantie mag gaan, is dat natuurlijk hartstikke zonde. Maar je hoeft je vandaag de dag als single helemaal niet meer tegen te laten houden vanwege het feit dat je alleen bent. Er zijn namelijk tal van andere singles in België die ook alleen op vakantie gaan. De mogelijkheden om als single op vakantie te gaan, zijn de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. Wanneer jij nog nooit eerder als single op vakantie bent gegaan, kan het echter wat lastig zijn om een geschikte vakantie te vinden. Daarom vertellen wij je hier hoe je als single het beste op vakantie kunt gaan. Een goede tip is ook om altijd even de anvr te checken.

Alleen op vakantie

Je kunt als single natuurlijk alleen op vakantie gaan. In dat geval boek je gewoonweg een reis bij een reisbureau of op het internet. Zo kun je tijdens je vakantie lekker naar de zon of naar een plek waar je bijvoorbeeld al heel lang heen wilt. Wanneer je voor deze mogelijkheid kiest, is de kans groot dat jij je hele vakantie in je eentje doorbrengt. Je maakt waarschijnlijk niet snel contact met andere mensen, waardoor jij je toch wel wat eenzaam gaat voelen na verloop van tijd. Je kunt er dan ook beter voor kiezen om met een groep op vakantie te gaan. Bij groepsreizen heb je vaak meer contact met mensen. Heb je echter ook al eens de mogelijkheid van een singlevakantie bekeken? Dit is misschien wel iets wat perfect is voor jou.

Op singlereis gaan

Er zijn tegenwoordig vakanties die speciaal gericht zijn op singles
Tijdens deze zogeheten singlevakanties ga je samen met andere singles op vakantie. Deze mensen zijn, net zoals jij, alleen en daardoor is het een stuk makkelijker om met elkaar in contact te komen. Door op singlereis te gaan, voel jij je een stuk minder alleen tijdens je vakantie. En wie weet heb je wel zo’n goede klik met een andere single, dat er nog iets uit voort bloeit. Dat zou natuurlijk helemaal perfect zijn! Op vrijwel alle singlevakanties heerst een ongedwongen sfeer en wordt er voldoende georganiseerd. Je hoeft bij een singlevakantie dus niet bang te zijn dat je je gaat vervelen, want er zijn activiteiten genoeg.

Mogelijkheden voor een singlereis

Wanneer jij overweegt om op singlereis te gaan, heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld met het vliegtuig naar een zonnige vakantiebestemming gaan. Dit is echter vrij prijzig en daarnaast houdt lang niet iedereen van de hitte in sommige landen. Niet alle singles kunnen zich een dergelijke vakantie veroorloven of willen gewoon liever naar een bestemming waar het iets minder warm is. Geldt dat ook voor jou? Geen paniek, want je kunt namelijk ook op singlereis met de bus. In dat geval blijf je meestal wel wat dichter bij huis, maar daar hoeft je vakantie natuurlijk niet minder om te worden. Wanneer je graag mag wandelen of fietsen, is dat zelfs ideaal. Een singlereis met de bus gaat vaak naar plekken waar jij heerlijk kunt wandelen of fietsen. Op deze manier kun je dus voldoende ondernemen tijdens je vakantie. Wanneer je naar een zonnig land gaat, heb je hier waarschijnlijk een stuk minder zin in vanwege de hitte. Een singlereis met de bus is dus ideaal voor mensen die niet veel geld hebben, niet naar een al te warm land op vakantie willen en daarnaast een actieve vakantie willen beleven.

Geplaatst door: Webmaster op 10:45
Geen reacties
maandag 17 juli 2017
Last minute singlereizen met korting
Tags: groepswandelvakantie, wandelvakantie singles, last minute singlereizen

Last minute singlereis boeken?


Een single reis boeken voor juli, augustus of september??
Op zoek naar een betaalbare groepsreis of individuele reis??

Het is nu het moment om in actie te komen. Als je nu een last minute singlereis voor juli of augustus 2017 boekt of misschien zelfs al voor september, krijg je een last minute korting op bepaalde reizen die kan oplopen tot meer dan 100 euro. Met name die singles reizen die aanvangen tussen nu en 2 weken, worden vaak als echte last minute, dus met korting aangeboden.   Kijk eens bij het aanbod last minute single reizen van Estivant, Cirkel Reizen, Kras en andere organisaties.

Je vindt die last minute singlereizen hier.


Houd je van wandelen, gezelligheid en ben je single?


Als je van wandelen houdt en single bent, is het misschien wel een heel goed idee om je op te geven voor een wandel single groepsreis.
Deze wandelreizen hebben een actief en sportief karakter maar zijn ook heel gezellig.  Je kunt je opgeven voor een 7 daagse of 8 daagse single wandelvakantie maar er zijn ook groepswandel reizen met een duur van 3, 4 of zels 5 weken.  Bijvoorbeeld een wandelvakantie voor singles naar Australië, Nieuw Zeeland of Indonesië.
Kijk nu welke wandelreizen jij het leukste vindt.


Geplaatst door: Webmaster op 07:44
Geen reacties
dinsdag 20 juni 2017
Beter slapen tijdens je vakantie
Tags: sint janskruid, beter slapen tijdens je vakantie
Als je als alleenstaande hebt ingeschreven voor een single reis, slaapje doorgaans in de betere hotels.
Met name hotels aan het strand en met zwembad zijn tijdens single reizen aantrekkelijk.

Een veel voorkomende probleem is echter dat je in een vreemde omgeving en in een ander bed minder goed slaapt. Daar komt de opwinding van een vakantie bij en het optrekken met andere singles.
Om te kunnen genieten van een betere nachtrust wordt vaak sint janskruid aanbevolen.

In combinatie met bijvoorbeeld slaapmutsje is Sint Janskruid ook een ideaal kruid om beter te kunnen ontspannen. En dat is precies wat je nodig hebt tijdens singlereizen, sintjans kruid om beter te kunnen slapen.

Je koopt je sint janskruid, ook ontspannende sint janskruid thee, via de website sint janskruid.com
Geplaatst door: Webmaster op 06:35
Geen reacties
donderdag 18 mei 2017
Singles reizen alleenstaande ouders
Tags: Cirkel Reizen, single ouders, vakanties, een ouder vakanties
Wie als single en alleenstaande ouder een vakantie zoekt voor zichzelf en kind, kan prima terecht op de website alleenstaande ouder vakantie of een ouder vakantie.
Hier vind je de leukste vakanties voor eenoudergezinnen.

Ga bijvoorbeeld met je kind naar de Ardennen en geniet van een een ouder kampeervakantie.  Of boek een strandvakantie in Spanje, Portugal of Frankrijk en geniet van andere alleenstaande ouders van de zon, strand, een wijntje, goed boek en het gezelschap van andere singles.

Een ouder vakanties zijn ontzettend gewild bij single ouders met hun kids. Je treft hier veel andere een ouder gezinnen aan en geniet van de spelende kinderen die hier de vakantie van hun leven hebben.
Deze 1 ouder gezin vakanties zijn voor jou als single vader of moeder ook een super goede manier om in contact te komen met andere single ouders. Veel nieuwe contacten maken en gezellighed dus.
Voorbeelden van aanbevolen een ouder vakanties?

Kijk eens bij het aanbod een ouder vakanties van Cirkel Reizen, niet alleen voor een goedkope kampeer- of strandvakantie binnen Europa maar ook voor een avontuurlijke 1 ouder reis naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika.
Veel plezier met het zoeken naar vakanties voor single ouders!
Geplaatst door: Webmaster op 07:41
Geen reacties
woensdag 19 april 2017
Veel single reizen Estivant mei, juni 2017 nu boeknaar
Tags: juni 2017, last minute single reizen, singlereis mei, estivant single reizen
Wie single is en in de maand mei of juni 2017 op vakantie wil, kan bij Estivant single reizen, nu al single reizen boeken voor mei en juni 2017.
De bestemmingen van deze vroegboek en tevens last minute singlereizen binnen Europa zijn Spanje ( ook Ibiza ), Kroatië, Griekenland, Turkije en Oostenrijk.
Ontzettend aantrekkelijke single reizen voor alleenstaande singles van 25 tot 70 jaar.
Voor een 8 daagse, 10 daagse of 15 daagse single vakantie.

Bij Estivant singles reizen kan je je inschrijven bij de leeftijdsgroep die bij je past. Boek bijvoorbeeld een 8 daagse singlereis naar Spanje voor singles van 30 tot 49 jaar. Of ga in mei of juni mee op een avontuurlijke en actieve 17 daagse singlereis naar Kroatië voor leeftijdsgenoten van 25 tot 39 jaar.

Als je naar de last minute singlereizen van Estivant kijkt, kan je zien welke singles ( leeftijd, man, vrouw ) zich al voor een bepaalde single reis hebben opgegeven en je aansluiten bij een single groepsreis met singles van je eigen leeftijd.  Veel plezier!
Geplaatst door: Webmaster op 09:08
Geen reacties
vrijdag 24 maart 2017
Surfvakantie voor singles, leuk idee!
Tags: single reis, surfvakantie voor singles
Surfvakantie voor singles, waar wil jij heen?
Je zou bijna kunnen lezen: zeg jij maar waar je heen wilt en het wordt voor je geregeld. Je geeft je op voor een surfvakantie voor singles en je kunt erop rekenen dat je ook echt vertrekt naar een plek waar jij zou willen verblijven. Er zijn er meerdere zoals jij; je zult het vanzelf ervaren. Meld je je alvast aan, dan zorgt de reisorganisatie voor alles waar jij nog niet eens aan gedacht had. De ervaring leert dat veel singles al snel weer boeken voor het volgende jaar.

Vind je vakantieliefde, want deze bestaat!
Misschien ben jij de gelukkige die de ware Jacob(a) ziet in een van je reisgenoten. Maar je kunt ook verliefd worden op de plek waar je je surfvakantie doorbrengt. Het klinkt nu misschien nog ongelofelijk, vooral als je voor het eerst met een groepsreis meegaat. Je zult de verliefde gevoelens gegarandeerd ervaren; geniet en laat je meenemen op het ritme van het water, de zon op je kruin en je voeten in het zand. 's Avonds voel je de zomerzon nog eens op je rozige huid en je hart is beslist gestolen.

Andere singles ontmoeten
Het is altijd goed om anderen tijdens een single reis te ontmoeten en vooral gelijkgestemden is een welkome aangelegenheid. Je kunt al jaren niet anders willen dan single zijn maar het kan ook zomaar zo zijn, dat je nu eens op zoek wilt naar een levenspartner. Een maatje voor het leven, misschien wel iemand die net zoals jij houdt van een jaarlijkse surfvakantie en telkens op een andere plek. Er valt nog ontzettend veel te ontdekken en samen is altijd leuker dan alleen.

Surfvakanties voor jong en oud
Bij veel reisorganisaties kun je gewoon nog kiezen of je met leeftijdsgenoten je surfvakantie wilt doorbrengen. Of dat je gaat voor een groep van jong tot oud en je laat je gewoon verrassen. Je kunt ook kiezen voor een groep met alleen vrouwelijke singles of alleen mannelijke. Het is natuurlijk maar net wat jouw wensen zijn, want zoals in het begin van deze blog al bleek: dat mag jij bepalen. In elk geval veel plezier!

Geplaatst door: Webmaster op 11:12
Geen reacties
vrijdag 17 februari 2017
Wandel groepsreis boeken
Tags: singles, wandel groepsreis
Wandel vakanties zijn onder singles bijzonder popualair. Al wandelend communiceer je met andere singles, je eet en drinkt gezamelijk en je wandelt dagelijks een 10 tot 15 kilomer door de mooiste natuurgebieden van Eurpa.  Mooie en populaire wandellanden zijn onder andere Portugal, Ierland, Schotland, Frankrijk en Italië maar ook buiten Europa kunt je een fantastische wandel groepsreis boeken.
Daarnaast kan je deelnemen aan een algememe wandelgroepsreis ( singles en niet singles ) of een specifieke single wandelgroepsreis. Aan jou de keuze. Eén ding is zeker, wandelen is één van de beste en leukste manieren om je te kunnen ontspannen en tijdens een wandelgroepsreis ontmoet je gegarandeerd veel leuke mensen.
Geplaatst door: Webmaster op 10:28
Geen reacties
woensdag 18 januari 2017
Singles reizen voor singles met een hogere opleiding
Tags: , singles met een hogere opleiding, singles reizen
Singles met een hogere opleiding, bijvoorbeeld universiteit, hoge school of andere hoge opleiding,  hebben in de regel andere wensen dan singles met een gemiddelde of lagere opleding.
Universitair geschoolde singles ( vrijgezellen ) boeken vaker culturele rondreizen, groepsreizen en verre reizen. Ook citytrips naar culturerle steden zijn in trek Voor wie als hoog opgeleide vrijgezel een single reis met andere hoog opgeleide singles wil boeken, is er nu goed nieuws.

Op de website singlereizen voor hoger opgeleiden vind je uitgebreide informatie over single reizen voor singles met een hbo + opleiding zoals een universitaire opleiding of wetenschappelijke opleiding.
Je vindt hier gespecialiseerde reisorganisaties die reizen voor singles organiseren met een specifiek aanbod culturele en verre rondreizen voor hbo singles.
Kijk nu welke reis jij als single gaat boeken en ontdek dat vakantie vieren met gelijkgestemden prettig is en beter communiceert

Geplaatst door: Webmaster op 09:22
Geen reacties
vrijdag 6 januari 2017
Single reizen Italië, singles 40, 50, 55 jaar
Tags: 40, 50, 55, single reizen Italië
Meer dan 14 single reizen Italië.

Wie single is en een vakantie Italië zoekt, vindt deze zeker op deze website.
Single reizen Italië 40- 55 jaar, kunnen onderverdeeld worden in de volgende categoriën:

Wintersport single reizen Italië, skieën voor singles in de Italiaanse Dolomieten
Wandel single reizen in Toscane, één van de mooiste gebieden van Italië
Single reis Sicilië
Single reizen Italië aan de Adriatische Kust, strandvakantie voor alleenstaanden
Reizen voor singles Italiaanse Meren
Single stedentrips Italië, onder andere Rome, Napels en Sorrento
Busreis voor alleenstaanden Florence

De meeste single reizen Italië zijn bedoeld voor singles van alle leeftijden.  Je kunt echter ook een single vakantie Italië boeken 40, 50 en 55+.
Geplaatst door: Webmaster op 11:32
Geen reacties
vrijdag 16 december 2016
Singles reizen blog
Tags: vakanties en reizen, vrijgezellen Vlaanderen, singles reizen
Singles reizen is een nieuwe website voor singles. Een single website voor vrijgezellen in Vlaanderen die informatie zoeken over leuke reizen en uitjes voor singles.  Behalve informatie over single reizen vind je op deze website veel aanbiedingen voor wat betreft wellness reizen, yoga vakanties, last minute reizen en meer. Met speciale aandacht voor nieuwe single reizen en groepsreizen.  Veel plezier met deze blog.
Geplaatst door: Webmaster op 08:43
Geen reacties